Венета от "Ергенът" е останала без милионер до себе си заради Koвид

Венета от

Коронавирус е погубил олигарха на Венета от "Ергенът". Най-колоритната участничка в култовото риалити останала без милионер до себе си, след като пандемията се оказала фатална за него.


Това споделиха приятелки на русокосата фурия, която продължава битката за сърцето на Виктор с останалите претендентки. Именно съкрушителната загуба на мастития бизнесмен провокирала по-късно 31-годишната мацка да се запише на кастинг и да открие отново любовта, па макар и в телевизионен формат.


Костова е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което изключително се гордее. Работи като търговски представител в компания за пробиотици. Във визитката си казва, че обича да общува, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекота приковава вниманието върху себе си. Голямата болка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст.


Търси точно определен тип мъж - обгрижващ и романтичен. Влюбила се във Виктор още когато го видяла по телевизията, и е готова на всичко, за да го спечели. В шоуто Венета Костова си спечели славата на най-ярката и разкрепостена участничка, а заради любовта си към виното и фриволното поведение с Виктор се превърна в атракция за зрителите.

Източник: www.plovdiv24.bg