Мистерията в "Ергенът" падна: Бонбонова разкри истината за гащичките в леглото на Коцето

Ето какво каза Благовеста Бонбонова

Мистерията в

Благовеста Бонбонова от "Ергенът" беше набедена като жената, която е разделила някогашната звездна двойка Константин и Райна. Това се случи през уикенда, когато се прокраднаха слухове, че Блага прекарала страстна нощ с фолкпевеца, докато тогавашната му половинка е била на участие в заведението на същия хотел.

Говори се, че тогава Бонбонова отново е разиграла шоуто със "забравените гащички" и умишлено оставила бельото си, когато Константин я изгонил от стаята и това провокирало раздялата му с Райна.

Сега обаче Благовеста реши да разкрие дали това е истинска история, или просто легенда, докато отговаряше на въпроси в Инстаграм под формата на стори. Тя сподели кратко клипче, в което категорично отрича това да е истина и че никога не е разделяла двойка и няма намерения да го прави.

Блага допълни още, че слуховете за ромски произход, какъвто някои подозират, че има, също не са истина. Но подчертава, че дори и да беше с ромско потекло, не би виждала нищо лошо в това.

В сторитата си сладкото миньонче издаде и подробности от снимачния процес на шоуто, като сподели, че искрено се е вълнувала за предаването и е вярвала, че запознанството ѝ с Виктор ще бъде следващата красива, любовна приказка в живота.

А колкото до сълзите ѝ на всяка Церемония на розата, тя сподели, че никога не се е чувствала толкова емоционална в живота си.

Източник: www.marica.bg