Рускинята Виктория печели „Ергенът“

Според слуховете за сърцето на Виктор Стоянов ще се пребори рускинята Виктория Капитонова

Рускинята Виктория печели „Ергенът“

Още след първите епизоди на романтичното риалити „Ергенът“ от кухнята на предаването изтече информация с името на победителката. Според слуховете за сърцето на Виктор Стоянов ще се пребори рускинята Виктория Капитонова, която вече е позната на зрителите от участието си в „Мастършеф“.

Между тях обаче очевидно не се е случило нищо след финала на снимките на шоуто, които бяха осъществени през миналото лято в най-красивата курортна част на Турция.

Оказва се, че Виктория е сериозно обвързана, но не с Виктор.

В социалните мрежи тя нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си.

Твърди се, че гаджето ѝ е популярен бизнесмен от Благоевград.

Капитонова обаче отказва да коментира подробности. Тя е на 27 години, родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“.

Работи като инфлуенсър и се изявява във всевъзможни тв формати с цел популярност.

Преди това рускинята работила и като модел.

В един от епизодите на предаването тя разказа, че преди години е била изпратена от модната си агенция за ангажименти в Азия в продължение на няколко месеца.

В Индонезия влиятелен мъж я харесал и искал да я задържи за себе си, предлагайки на практика да я „купи“.

„Бях там в продължение на два месеца, но избягах. Наложи ми се, защото стана опасно. Имаше човек, който дойде и ми каза: „Аз съм те избрал за себе си! Не си мисли, че си тук за работа“. Казах, че съм там за работа, а не за нещо друго и ако не го устройва, се качвам на самолета и „чао“.

В крайна сметка се разбрахме, останахме приятели, аз си свърших работата там, а той ме остави на мира. В момента има дете от другото момиче, което беше в нашата агенция“, сподели Виктория.

 

Източник: retro.bg