Нострадамус и Баба Ванга: Война, смърт и промени (Прогнозите за 2022)

Предсказанията на пророците:

Нострадамус и Баба Ванга: Война, смърт и промени (Прогнозите за 2022)

Считани за най-изключителните гадатели в историята, Нострадамус и Баба Ванга са направили точни прогнози за 2021-2022 г., за да разберат какво все още може да се случи до края на тази година. За тези, които не ги познават, или за тези, които си спомнят, че са чували имената им, но не знаят точно кои са Нострадамус и Баба Ванга ето кратък преглед:

Нострадамус

е много известен астролог и изследовател на езотеричната вселена от ХVІ век. Известен със своите предвидителни умения, способен да чете бъдещето. През годините той направи много прогнози, интерпретирани от експерти, които изглежда се сбъднаха, включително коронавирусът.

Баба Ванга

е българска ясновидка от 1900 г., известна в цял свят, и тя дължи известността си на впечатляващите си прогнози. Според митовете тази гадателка е предсказала терористичната атака от 11 септември и възхода на властта на президента Доналд Тръмп.

И двамата

направиха някои прогнози за 2021-2022 г., това не са много успокояващи прогнози, реални катастрофи и решаващи промени, които ще ни засегнат. Докато тази ужасна година приключва с надеждата да се обърне и ужасната пандемия, която го удари, този Ковид, който ни накара да загубим близките си и да преминем през дълбока икономическа криза, нека разберем какво все още може да бъде тази ужасна 2021 г. задръжте -2022.

Пророчества за 2021-2022 г., какво все още може да се случи до края на годината

В исторически план пророчествата са оформяли историята на нашите цивилизации и ние познаваме двамата пророци с високи постижения под името Нострадамус и Баба Ванга.

Мишел дьо Ностредаме,

 е истинското име на Нострадамус, френският астролог за подправки, роден през 16 век. По негово време аристократите се състезаваха за него, той беше престижен фармацевт, а също и опитен съветник. Кралица Катрин Медичи, съпруга на крал Хенри II, получи привилегията да се наслаждава на услугите му в продължение на години.

Нострадамус написа книга

„Пророчествата“, колекция от най-важните предсказания за бъдещето. Вангелина Пандева Димитрова, по-известен като „Нострадамус на Балканите“ или Баба Ванга, е ясновидец от много по-нова ера. Провидецът беше предвидил потъването на Подводна лодка Курск през 2000 г., атаките от 11 септември и цунамито от 2004 г. Умира през 1996 г., тя прави прогнози до 2021-2022.

От всички исторически

пророци Баба Ванга и Нострадамус са най-далновидните и точни. и техните прогнози са плод на видения следователно въз основа на митове и вярвания, установяването на истинността на тези факти е следователно съмнително. Във всеки случай прогнозите, направени от тях, също се отнасят до 2021-2022 г. и са всичко друго, но не и утешителни прогнози. И двамата пророци предсказаха поредица от ужасяващи и смразяващи събития, като тези:

 • Атака срещу Владимир Путин – Баба Ванга прогнозира атака срещу руския президент тази година. Руският цар няма да може да спи спокойно, докато 2021-2022 г. не отбележи края.
 • Падането на метеорит – И двамата пророци оцениха сблъсъка със земята на голям метеорит.
 • Икономическа криза – Нострадамус би предсказал сериозна икономическа криза, сравнима с тази, преживяна от САЩ през 2008 г. В своето пророчество той уточни, че страните, чиято валута е долар, ще бъдат най-засегнати от кризата.
 • Завладяването на Луната – Нострадамус говори за експедиция до Луната от най-мощните страни, експедиция, която ще има за цел да даде живот на този спътник.

   

 • Изменението на климата – Баба Ванга и Нострадамус прогнозираха опустошителни климатични промени през 2021-2022. Глобалното затопляне ще представлява огромна заплаха за флората и фауната.
 • Земетресение и цунами – Нострадамус би предсказал опустошително земетресение за Калифорния и Мексико. Баба Ванга, от друга страна, би предсказала цунами в Азия, с драматични последици за Индия, Пакистан, Китай и Япония.
 • Трета световна война – Според двамата пророци 2021-2022 ще отвори завесата на сценарий от световни икономически конфликти. Няколко страни ще започнат безпрецедентна война и тази война ще използва оръжие, невиждано досега, изкуствен интелект.
 • Болест, която би засегнала Доналд Тръмп – Според пророците здравето на Доналд Тръмп е в упадък. Пророците говориха за мистериозно заболяване за Доналд Тръмп със сериозни последици за ухото и мозъка му.

   

 • Промяна в английската кралска къща – Според прогнозите кралица Елизабет II ще загуби живота си и ще остави трона на сина си Чарлз.
 • Бунт в Северна Корея – Според предсказанията на пророците населението на Северна Корея ще се надигне срещу лидера Ким Чен Ун, това въстание ще бъде подкрепено от Русия.
Източник: www.flashnews.bg