Миро: От 10-годишен сядам на масата с чаша вино. Бях в болница, защото изпих киселина от бутилка бира

Имах много проблеми с алкохола. Хвала на Бога, че се справих с тая трудност!

Миро: От 10-годишен сядам на масата с чаша вино. Бях в болница, защото изпих киселина от бутилка бира

"Не очаквах да има война. Имаше обаче дразнене, което започна от много отдавна. Не оправдавам Русия, тя е агресор. Беше обаче въпрос на време това да се случи", каза той пред Деси Банова пред Нова тв.

"Като християнин не съм изненадан от това, което се случва. Тези неща са описани много подробно в поредица от книги в Библията – че ще има войни, глад, трусове, земетресения. Интересно е, че се наричаме християнска държава, а не познаваме книгата, която е фундамент на това", коментира Миро.

Миро от КариZма е роден на 10 март 1976 г. :: Здраве и култура"Не мисля, че времената в момента се различават много от времената преди. Войни винаги е имало. Това, че не са били толкова близо до нас, не означава, че ги е нямало. Бедствия винаги е имало. Може би сме станали по-чувствителни в момента", добави певецът.

Миро говори и за проблемите си с алкохола:

"Ние българите считаме алкохола за част от нашия живот. Като се замисля аз съм пил цял живот. Бил съм в болница заради изгорен тракт - изпих киселина, която е била в бутилка от бира. Аз от 3-годишен си пия съвсем спокойно - топва се пръстчето в чашката с ракийка. От 10-годишен сядах на масата с чаша вино"."А и аз съм музикант. Все ще се намери някой да те почерпи с нещо. Не е възпитано да откажеш. Имах много проблеми с алкохола. Хвала на Бога, че се справих с тая трудност. Не бях щастлив, че пиех. Ударих дъното, но избрах живота пред смъртта", каза още той.

Източник: www.plovdiv24.bg