Лют спор в мрежата: Пръскат ли ни от самолети с Koвид?

Лют спор в мрежата: Пръскат ли ни от самолети с Koвид?

Сериозна дискусия, преминаваща от леки подигравки до съвсем сериозни обиди / дебили, промити мозъци, шизофреници и други/, се разгоря в групата "Забелязано в Пловдив" в неделния ден по повод снимка, постната от пловдивчанка. На нея се виждат бели черти по небето привечер. Под снимката има близо 130 коментара, в които върло се спори "Пръскат ли ни със самолет с ковид-19“.

"Айде, някои пак ги напръскаха“, казва чистосърдечно потребител. Други също установяват: "Пръскат ви с ваксини против корона, за да ви чипират безконтактно. Купувайте противогази и си слагайте шапки от алуминиево фолио, за да блокирате сигналите към мозъците ви. Та барем ви дойде акълът… поне малко.“; "Не мога вече, ще ви дам моята банкова сметка и като събера 50 000 000 лева, ви обещавам, че ще ви купувам хапчета и ще ви ги давам безплатно“, "Божеее, не мога да повярвам, че го прочетох цялото това. Народът полудява прогресивно. Добре бе, как може цял живот да си ходил на училище, да научиш азбука, граматика, език... математика и други сложни науки... и накрая да останеш на ниво 4-та група в детската градина, за да снимаш самолети с мисълта, че те тровят от тях?“

И още много подобни коментари. Отдолу съвсем сериозно и "компетентно“ се отговаря:

"Явно не четете достатьчно защо умират хората?! Има официална информация, аутопсии за химичното отравяне водещо до задух и пневмония, показани вьв видео на здравния министър, официални запитвания по този въпрос за пръсканията и всички мьлчат, защо ли? Пръскат ни и още как...“;

“Ако не с ваксината, то поне с пръскане един ден ще страдате от стериалитет и безплодие, както вие, така и вашите деца!"

А ето и един съвсем "аргументиран и задоволителен отговор“, който укротява страстите: " Скъпи съграждани, чуйте ме внимателно, ако искате да знаете истината.

Аз бях пилот от военно - въздушните сили и понеже бях много добър, освен пръскането, ми поверяваха и по-важни задачи. Веднъж карах Бил Гейтс до Атлантида, на съвещание с рептилиите, които живеят там.

Той беше отегчен от дългия полет и ми поиска нещо за пиене.

Аз си носех едно патронче с домашна анасонлийка, първак 55 %, за разтривки.

След като я изсмука, този гад се открехна и ми разкри целия пъклен план:

Във ваксините няма чипове, защото всеки може да ги провери под микроскоп, освен това чипът се неутрализира от компрес с урина, поставен веднага след убождането. Затова във ваксините има само тежки метали, като графен оксид и алуминий на 3-та степен. Когато човек, чиято кръв е пълна с такива метали, попадне под въздействието на 5G, те започват да вибрират.

От вибрациите, порите на кожата се разширяват и тук идва редът на кемтрейлс. В него се съдържа химически пневмонит, който прониква през порите и предизвиква затруднено дишане.

И когато човек попадне в болницата, там лекарите-убийци чрез интубирането му въвеждат чипа дълбоко в дробовете, където нищо не може да го стигне и никой не подозира.

Последният етап е включването на ХАРП, който е просто дистанционно управление за чипирани.

След като узнах всичко това, аз напуснах ВВС и сега го споделям с вас, за да ви кажа, че има начин да избегнем този ужас.

Аз съм изобретил нано-био вибрационен неутрализатор на чипове, който се инсталира в третото око и работи с енергията на чакрите.


Трябва само да съберем 20-30 милиона долара, за да мога да го пусна в производство, така че всеки, който иска да се спаси, може още сега да направи първата крачка и да отдели известна сума, в името на бъдещето.“

Банкова сметка все още не е посочена, но очакваме скоро и това да се случи.

Източник: www.plovdiv24.bg