Алена и Ванга предупреждават: 22.02.2022 г. е опасна дата!

Макар да не е измежду живите вече 25 години Ванга е обърнала специално внимание на 22.02.2022 г.

Алена и Ванга предупреждават: 22.02.2022 г. е опасна дата!

През настоящия месец февруари ни очаква дата с поредица от числа, които са заредени с много силна енергия – 22/02/2022. Това е краят на последователността от 222, започнала през 2000 г., с други ключови години като 2002, 2020 и 2022 г.
В нумерологията последователността от двойки 222 често се нарича ангелски числа. Също така числото 2 в нумерологията препраща към енергията на дуалността, партньорството, връзката и баланса. Уроците, които ни носи двойката, обикновено са съсредоточени около компромис, приемане, състрадание, сътрудничество и хармония.

И докато симфонията на цифрите кара много от влюбените двойки да избират точно тях за сватбата си, гадателите остават противоречиви дали поредицата от двойки носи щастие и хармония или промени и негативни емоции.Един от хората, които са били много близки до пророчицата Ванга – Борис Кючуков, е категоричен, че тя е обърнала специално вниманието на 22.02.2022 г. Макар да не е измежду живите вече 25 години, нейните предсказания продължават да вълнуват човечеството и да се цитират от приближените ѝ. Борис Кючуков, който се е срещнал с Ванга през 1993 г., си водил записки за всички дати и събития, които тя му е споменавала. Опитал се да запише всички прогнози, които Ванга му направила за света. Тя му говорела много, но той тогава почти нищо не разбирал. Многократно четял записките си и постепенно дешифрирал какво има предвид пророчицата. За датата 22 февруари 2022 г. Ванга му казала притеснено, че ще настъпи преломен момент, но денят ще донесе нещо лошо. Думите на Ванга били: „Ще завали огнен дъжд. Драконът ще бълва огън и огнени сълзи ще потекат ...“. Борис Кючуков предполага, че Ванга е наричала Китай драконът.Топастроложката Алена също направи своята прогноза за специфичната дата. „Ще обърна внимание на датата 22.02.2022 г., по която мнозина ще се прехласват в търсене на неръкотворна благодат, чудотворна орисия и дори ще я оприличат на огледална, въпреки че пред двойката на февруари не се пише нула. Да припомня, че през целия XXI век няма нито една огледална дата, каквото и както някой да си фантазира.

В тази дата – 22.02.2022 г., има шест двойки, а всички деца, родени на нея, ще имат в своята Универсална матрица на Питагор седем двойки. Това означава, че човекът, който им е подвластен, ще е вредно за себе си тактичен и инертно търпелив до степен да бъде използван, но уважение не му се полага и каквото и да свърши, благодарност няма да получи. Когато това унизително поведение спрямо родения на 22.02.2022 г. бъде осъзнато от горкия потърпевш със 7 двойки в личната си матрица на Питагор, тогава кротката човешка овчица ще се превърне в агресивен, нетактичен, непремислящ думите си и готов да нарани словесно и физически индивид.Съветът ми е родителите да не избират този ден за раждане със секцио заради модата за годината, защото, ако и имената на детето носят двойки в себе си, животът му ще е категоричен и непоправим провал. Ако бебето се роди само в този ден, тогава имената трябва да са подбрани така, че да не съдържат в себе си цифрата две. Да, знам, че ще е трудно за изпълнение това изискване, особено ако в бащиното и фамилното име се съдържа тази вибрация, но тази е цената, за да бъде животът на този, засега все още нероден човек, смислен, а не агония“, категорична е Алена.

Източник: retro.bg